home
Központi iroda - Tel: 29/341-139, Mobil: 30/212-03-44, E-mail:

Kedves Vevőink!
Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.

Kérdéseiket árajánlat kérésüket megrendelésüket várjuk az info@tuzepnet.hu e-mail címre,vagy 06 30 212-0344, 06 29 341-139 telefonon.

Forduljon hozzánk bizalommal.
Klubkártya


Vásároljon olcsóbban!

Természetesen, mint számos cég, mi is kedvezményekkel próbálunk kedveskedni azon kedves ügyfeleinknek és kivitelező partnereinknek, akik folyamatosan nálunk vásárolnak. Ennek köszönhetően 10 éves működésünk során számos kivitelező partnerrel és egyéni házépítővel ápolunk gyümölcsöző kapcsolatot. Öröm számunkra, hogy kivitelező partnereink visszajárnak, egyéni vásárlóink pedig a házépítéshez, felújításhoz szükséges termékeket nálunk vásárolják. Annak érdekében, hogy a tuzepnet.hu oldalon is sokat vásárló ügyfelek ne maradjanak ki a kedvezményeinkből, bevezettük a tuzepnet.hu klubkártyát.

Amennyiben úgy érzi, hogy áraink és az általunk nyújtott szolgáltatások minősége méltóvá tesz minket arra, hogy a teljes házépítésénél vagy rendszeres kivitelezései során beszállítói partnerének tekintsen, igényeljen tuzepnet.hu klubtagsági kártyát!

A kártyatulajdonos kedvezményei:
  • folyamatos kedvezmények
  • nagykereskedelmi árak
  • a belépés során a rendszer érzékeli, hogy Ön klubtag és így már az egész oldalon , az összes terméknél a kedvezményes, klubtagoknak érvényes árakat látja, azokból árlistát nyomtathat, kalkulációt végezhet
  • folyamatos kapcsolattartás, kiemelt ügyfélkapcsolat
  • forró drót elérhetőség, ha minden vonalunk foglalt, Ön akkor is elér minket
  • tuzepnet.hu-árkommandó
Mi az a tuzepnet.hu-árkommandó?

Amennyiben a megvásárolni kívánt termékről olcsóbb ajánlata van, és ezt meg is tudja mutatni nekünk, munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy nálunk olcsóbb áron meg tudja vásárolni az adott terméket.

Hogyan juthat klubkártyához?

A klubkártya kedvezmény igénybevételének feltételeit egyszerűsítettük: minden kedves vásárlónk az első nettó 200.000 Ft feletti vásárlás után automatikusan megkapja a klubkártyát. A vásárlást követően a klubkártya egy éven keresztül vehető igénybe. Ezen időszak alatt minden további vásárlásnál már a klubkártyás ügyfeleinket megillető kedvezményekkel rendelhet webáruházunkban!

Kivitelezői program

Kivitelezői programunk két fontos összetevője van: a bónuszrendszer és a szakember ajánló

Kivitelezői bónuszprogram:

Ha Ön kivitelező, akkor most egy visszautasíthatatlan ajánlattal lepjük meg! Nálunk az éves vásárlásaiból évvégén /de akár időszak közben is/ forgalmazói jutalékot kap, így Ön a tuzepnet.hu viszonteladó partnereként vásárolhat nálunk. A folyamatos vásárlásairól egyenleget vezetünk és év végen a forgalom mértékének megfelelő jutalékban részesül.

Szakember ajánló

A hozzánk érkező szakember keresési igényeket automatikusan továbbítjuk Kivitelezői klubunk tagjai felé. A kivitelezői adatlapján Ön megjelölheti, hogy milyen tevékenységet végez, ezután már nincsen más dolga, mint várni a megkereséseinket. Konkrét példa alapján nézzük mit jelent ez a gyakorlatban:
Egy látogatónk megkeres minket egy tetőtér gipszkartonozási munkájával kapcsolatban. Az ajánlatkérőtől minden információt elkérünk, ami a munka költség/határidő becsléséhez szükséges, ezután az ajánlatot minden olyan kivitelezünk megkapja, aki a gipszkartonozást megjelölte tevékenységei között. Innentől már csak Önön múlik, hogy megnyeri-e a munkát!

Jelentkezés a kivitelezői programba

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem küldjön egy jelentkező levelet a címre, vagy keresse Moós Gergely kollégánkat a 70/429-56-08 telefonszámon!

Ügyfélkapu
Akciók
Külső hőszigetelő rendszer : EPS H , Grafitos H, FKD, FKDS kőzetgyapot rendszerek. Gipszkarton rendszer , Üveggyapot, Betonyplap.
Telephelyünk
Térkép
Központi iroda:
Gyál, Munkácsy M. u. 107.
Tel:(06-29) 341-139
Mobil:(06-30) 212-03-44
E-mail:
Aktuális akcióink
Színminták


TÜZÉPNET
ÉPÍTŐANYAG
Központi iroda
Tel: 29/341-139, Mobil: 30/212-03-44, E-mail:

Építőanyag kereskedelem * Porotherm tégla * Tetőcserép * Szigetelő anyagok
pagerank