home
Központi iroda - Tel: 29/341-139, Mobil: 30/212-03-44, E-mail:

Kedves Vevőink!
Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.

Kérdéseiket árajánlat kérésüket megrendelésüket várjuk az info@tuzepnet.hu e-mail címre,vagy 06 30 212-0344, 06 29 341-139 telefonon.

Forduljon hozzánk bizalommal.
Kivitelezői program

Kivitelező vagy? Hirdesd magad nálunk!

Az elmúlt években a tuzepnet.hu az egyik leglátogatottabb építőanyag kereskedelemmel foglalkozó webáruház lett, ne maradj ki a sikerünkből és hirdesd szolgáltatásaidat ügyfélkörünknek! Amint rögzítetted a hirdetésed és feltöltötted magadról a bemutatkozó anyagot(leírás, logóval, tevékenységek referenciafotók) már meg is jelenik adatlapod az Ajánlott kivitelezők között!

Kivitelező vagy? Vásárolj olcsóbban!

Természetesen, mint számos cég, mi is kedvezményekkel próbálunk kedveskedni azon kedves ügyfeleinknek és kivitelező partnereinknek, akik folyamatosan nálunk vásárolnak. Ennek köszönhetően 10 éves működésünk során számos kivitelező partnerrel és egyéni házépítővel ápolunk gyümölcsöző kapcsolatot.

Kivitelező vagy? A kedvezményeid!

  • folyamatos árengedmények
  • nagykereskedelmi árak
  • a belépés során a rendszer érzékeli, hogy kivitelezői klubtag vagy és így már az egész oldalon, az összes terméknél a kedvezményes, klubtagoknak érvényes árakat látod
  • folyamatos kapcsolattartás, kiemelt ügyfélkapcsolat

Oké, de mennyibe kerül ez? Lehetne ingyen?

Számold ki, hogy mennyi bevételt hozhat neked egy olyan hirdetési felület, amit csak kizárólag építkezők, felújítást tervező látogatók látnak, mennyi munkád várható egy ilyen lehetőséggel? A kivitelezői programnak éves díja van, de igen, a hirdetésed akár ingyenes is lehet. A kivitelezői program éves díjával és az ingyenesség feltételeivel kapcsolatban érdeklődj a kivitelezoiklub@tuzepnet.hu e-mail címen.

Ügyfélkapu
Akciók
Külső hőszigetelő rendszer : EPS H , Grafitos H, FKD, FKDS kőzetgyapot rendszerek. Gipszkarton rendszer , Üveggyapot, Betonyplap.
Telephelyünk
Térkép
Központi iroda:
Gyál, Munkácsy M. u. 107.
Tel:(06-29) 341-139
Mobil:(06-30) 212-03-44
E-mail:
Aktuális akcióink
Színminták


TÜZÉPNET
ÉPÍTŐANYAG
Központi iroda
Tel: 29/341-139, Mobil: 30/212-03-44, E-mail:

Építőanyag kereskedelem * Porotherm tégla * Tetőcserép * Szigetelő anyagok
pagerank